Una recepte que sembla molt elaborada però que està a l'abast de tothom. Partiu per la meitat ( pel llarg) els carbassons i buideulos amb una cullera. Reserveu el sobrant.
Els carbassons mig buits els cuineu al vapor uns.10 minuts. A una olla, al microone, a la.thermomix, on us vagi bé.
Amb la carn del carbasso en fareu un sofregit del que preferiu. Podeu afegir-hi ceba i carn. També albergínies i pebrot.
O fer-ho només de ceba i botifarra negre trossejada.
Jo aquesta vegada hi vaig posar:
La carn del carbassó trossejada
Ceba tallada petita
Albergínies
Saltxinès
Salsa de soja i oli
les salsitxes talladetes petitones.
Ho vaig sofregir amb oli i quan.li quedaven 5 minuts de cocció vaig afegir salsa de soja.
Vaig farcir els carbassons i per sobre formatge ratllat emmental. 10 o 15 minuts a gratinar al forn i ja està.
No hay comentarios:
Publicar un comentario