viernes, 9 de mayo de 2014

CARBASSÓ FARCIT

Una recepte que sembla molt elaborada però que està a l'abast de tothom.  Partiu per la meitat ( pel llarg) els carbassons i buideulos amb una cullera. Reserveu el sobrant. 
Els carbassons mig buits els cuineu al vapor uns.10 minuts.  A una olla, al microone,  a la.thermomix, on us vagi bé.  
Amb la carn del carbasso en fareu un sofregit del que preferiu. Podeu afegir-hi ceba i carn. També albergínies i pebrot. 
O fer-ho només de ceba i botifarra negre trossejada.  
Jo aquesta vegada hi vaig posar: 
La carn del carbassó trossejada 
Ceba tallada petita
Albergínies 
Saltxinès
Salsa de soja i oli


les salsitxes talladetes petitones. 
Ho vaig sofregir amb oli i quan.li quedaven 5 minuts de cocció vaig afegir salsa de soja. 

Vaig farcir els carbassons i per sobre formatge ratllat emmental.  10 o 15 minuts a gratinar al forn i ja està.  




No hay comentarios:

Publicar un comentario