domingo, 1 de junio de 2014

PÈSOLS AMB SALSETA


NECESSITEU:
Pèsols ( jo utilitzo pèsols.congelats)
Brou de carn o vegetal o aigua
Tomàquet 
Ceba
All
Oli i sal
En primer lloc talleu la ceba ben petita, també els alls i ratlleu el tomàquet natural. 
A una paella amb una mica d'oli, sofregiu els ingredients.  primer la ceba, després l'all i quan estigui una mica transparent afegiu el tomàquet.  
Tireu a la paella els pèsols. Doneu uns voltes amb la cullera i afegiu l'aigua o el caldo. Heu de posar el suficient líquid per a que es coguin els pèsols. Però no us passeu perquè no es una sopa. Al final el caldo sha d'elaborar tal.com es veu a la foto. 

Quan s'evapori l'aigua ja està el plat a punt. Bó és poc. Ah! Podeu acompanyar-lo amb OUS posts per aigua o bullits

Que aprofiti

No hay comentarios:

Publicar un comentario