lunes, 7 de julio de 2014

MONGETA TENDRA I PATATA A LO FINO

Increïble però cert! Aquest plat és la cosa més senzilla del món.  Això sí us recomano que les mongetes que utilitzeu siguin bones. Jo les he comprat a pagès. Clar que on estic instal·lada per vacances és molt fàcil aconseguir-ne de bones a bon preu.
El que he de fer per preparar aquest plat és bullir la patata per fer-ne puré.
I a part la mongeta tendra. Poseu-vos a la olla quan bulli l'aigua i deixeu-la 10 min. Com a molt ha de quedar al dente.
Per fer el puré de patates heu de xafar-les i afegir llet i un xic de sal. Normalment s'hi posa mantega. Jo no ho vaig fer i em va quedar boníssim.

En una paella calenta amb una mica d'oli d'oliva afegiu allet talladet i també les mongetes al dente. 
Munteu elplat amb una mica de gràcia. Si teniu un aro de cuina,aprofiteu-lo i munteu un aro amb el puré de patates. Jo aquí no en tenia i ho he fet " a saco". 
A sobre poseu la mongeta tendra fregideta amb els allets. 
I ja està!!!! 
Normalment no ve de gust aquest plat perquè la verdura segons com és avorrida. Aquesta és una altra manera de presentar-la i segur que a casa s'enporten una grata sorpresa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario