Com podeu veure aquesta és una recepte molt senzilla que una vegada més té com a protagonista l'ou.
Només cal que bullir els OUS que vulguis i acompanyar-los de salseta de tomàquet. La gràcia d'aquest plat és la salsa de tomàquet que és natural, natural.
Salsa de tomàquet :
Ratllar tomàquet, tallar ceba petita i també tallar els alls.
A una paella afegir-hi oli i sofregir-hi la ceba a foc lent. Quan estigui transparent i tobeta incorporar-hi els alls. No deixar que que es posin rossos. Per acabar afegir el tomàquet ratllat i una mica de sal. Deixar-ho sofregir 10 o 15 minutets més.
Aquesta salsa de tomàquet també la podeu utilitzar per posar en una torrada de pa. Boníssim. I com veieu a la foto he guardat la salsa de tomàquet en un pot de vidre. Podeu envasar-lo al buit al bany Maria adornar-lo amb una etiqueta i regalar-li a algú. També es podria escriure una recepte a l'etiqueta... Bona idea, ho faré.
No hay comentarios:
Publicar un comentario