sábado, 12 de julio de 2014

PILOTES DE SES ILLES

Quin plat més exquisit!!! Us recomano que el feu a casa. En aquest cas he comprat lesmandonguilles fetes perquè al costat de la casa on estiuejo les venen boníssimes. Però quan torni a casa les  hauré de fer jo.
Part dela gràcia d'aquest plat és que les mandonguilles siguin petitones. Així que... entreteniu-vos a fer pilotetes.

Ingredients: Ceba, tomàquet fregit de pot, mandonguilles (pilotes com diuen a ses illes).

Quan hagueu tallat la ceba sofregiu-la a una cassola. Quan ja estigui transparent ( mai rossa, ni fregida,ni cremada), afegiu el tomàquet fregit de pot. Deixeu a foc baix, iu aneu barrejant de tant en tant perquè no s'enganxi. Deixeu sofregir uns 20. Ja veureu que el tomàquet canvia de color. Perd el vermell i passa a ser marró fosc. 
És en aquest moment que heu d'afegir les mandonguilles/pilotes. Deixeu que es cuini junt uns 10 minuts més i ja ho teniu fet.

Aquest plat és ideal si teniu convidats. podeu fer-lo ràpidament (si ja teniu les mandonguilles fetes) i el podeu deixar preparat. Així quan la gent arribi només caldrà escalfar-lo.

Ah!!! Vull recalcar la importància d'utilitzar tomàquet fregit de pot, sóc una gran defensora de la salsa detomàquet natural. De fet vaig fer una entrada explicant com la faig. Però aquest plat.... aix... fa de mal dir... però queda mil vegadesmillor amb aquest tomàquet pre-cuinat.

Apa!!! Que aprofiti!!!!

!

No hay comentarios:

Publicar un comentario