miércoles, 27 de agosto de 2014

QUISHE DE PEBROT I ESCARXOFA

Aquesta quishe l'he fet amb pasta de full congelada de la marca DIA. Ha sortit prou bona. Normalment la faig jo però aquesta vegada l'he comprat.

Pasta de full:
Prepares la pasta de full i la poses a un motllo. La punxes amb una forquilla i la poses al forn uns 10 minutets.

Farcit:
Vaig agafar el que hi havia per casa i va quedar realment bona.
1. llauna d'escarxofes
1. pebrots vermells que cuino prèviament al vapor
1. llauna de blat de moro

Aquest preparat el barreges amb:
3 ous
1 tetrabrik de nata per a cuinar
1/2 paquet de formatge ratllat (emmental)
 sal i pebre.

Incorpores la mescla al motllo i cap al forn. a 180º uns 30 , 40 minuts. O pinxes amb un ganivet i quan surti sec ja està feta la quishe.

La quishe està boníssima a temperatura ambient o calentona. És ideal per a preparar amb antel·lació per a alguna festa. Un cop cuinada la guardes a la nevera i una mica abans de servir la calentes o la deixes templar a temperatura ambient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario