Honestament, és més del que sembla. Per la presentació. Utilitza un motllo per presentar el plat i talla els ingredients petits i sembla la canya. I en realitat és una amanida de tota la vida presentada diferent.
NECESSITEU:
Per la base:
Tomàquet tallades a duets petits
Carbassó cru talladeta a d'avets petits
Ceba tallada molt petita
Per la vinagreta que acompanya aquesta amanida:
oli, sal, pebre, mostassa, llimona, tabasco.
UNA RODANXA DE RULO DE FORMATGE DE CABRA.
Pel Tzatziki que és la salsa de yogurt que es veu a sobre del formatge:
Un cogombre
Un yogurt grec
Sal,vinagre,pebre i oli
Talleu els ingredients per l'amanida ben petitones. Mariner-lo amb la vinagreta. (abans de servir haureu d'escorre-la per treure l'excés de vinagreta. Perquè quedi més sec.)
Prepareu el tzatziki: ratlleu el.cogombre i escorreu-les fins que no tregui aigua.
Barregei-lo amb el yogurt, la sal,el vinagre,l'oli i la pebre. Ja el teniu fet.
Munteu el plat:
A un motllo rodó poseu fins a la mitat l'amanida amb vinagreta (abans de posar-la us recomano que li treiem l'excés de suc. Si no embruta molt el plat). Retireu el motllo i podeu el RULO de formatge i a.sobre una cullerada de tzatziki.
Que aprofiti!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario