jueves, 25 de septiembre de 2014

AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA I TZATZIKI

Honestament, és més del que sembla. Per la presentació.  Utilitza un motllo per presentar el plat i talla els ingredients petits i sembla la canya. I en realitat és una amanida de tota la vida presentada diferent.

NECESSITEU:
Per la base:
Tomàquet tallades a duets petits
Carbassó cru talladeta a d'avets petits
Ceba tallada molt petita

Per la vinagreta que acompanya aquesta amanida:
oli, sal, pebre, mostassa, llimona, tabasco.

UNA RODANXA DE RULO DE FORMATGE DE CABRA.

Pel Tzatziki que és la salsa de yogurt que es veu a sobre del formatge:
Un cogombre
Un yogurt grec
Sal,vinagre,pebre i oli

Talleu els ingredients per l'amanida ben petitones. Mariner-lo amb la vinagreta. (abans de servir haureu d'escorre-la per treure l'excés de vinagreta. Perquè quedi més sec.)
Prepareu el tzatziki: ratlleu el.cogombre i escorreu-les fins que no tregui aigua. 
Barregei-lo amb el yogurt, la sal,el vinagre,l'oli i la pebre.  Ja el teniu fet. 
Munteu el plat: 
A un motllo rodó poseu fins a la mitat l'amanida amb vinagreta (abans de posar-la us recomano que li treiem l'excés de suc. Si no embruta molt el plat). Retireu el motllo i podeu el RULO de formatge i a.sobre una cullerada de tzatziki.  
Que aprofiti!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario