És una pena perquè la foto del plat no li fa justícia. Quan el toeni a fer em curraré més la foto.
NECESSITEU:
1. Una bosseta de "Gules del Norte". ( jo prefereixo les que porten allets i gambes)
Tambe hi ha llaunes de gules ( jo compro la marca Dani. Són més barates que les altres però n'hi ha menys.
2. Patates tallades a rodanxes
3. OUS per fregir. En poseu més o menys en funció se la quantitat de patates i gules. Però només 1 no. Perquè un cop llest el plat quan barregeu els ingredients mola molt trobar ou trencat, especialment el rubell líquid.
Vinga doncs, a cuinar!!! en primer lloc sofregiu les rodanxes de patates. No les fregiu a foc fort perquè estan bones tobes per dins més que totes cruixents.
També heu de fregir els OUS i saltejar el paquet o la llauna de gules.
Tot per separat.
EMPLATAR: Tal com veieu a la foto. Heu de fer un llit de patates. A sobre posar-hi les gules i al damunt els OUS fregits. Salpebreu i ja està.
Que vingui de gust!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario