martes, 23 de septiembre de 2014

TAPEANDO: GULES AMB PATATES I OUS

És una pena perquè la foto del plat no li fa justícia.  Quan el toeni a fer em curraré més la foto.

NECESSITEU:

1. Una bosseta de "Gules del Norte". ( jo  prefereixo les que porten allets i gambes)
Tambe hi ha llaunes de gules ( jo compro la marca Dani. Són més barates que les altres però n'hi ha menys.

2. Patates tallades a rodanxes

3. OUS per fregir. En poseu més o menys en funció se la quantitat de patates i gules. Però només 1 no. Perquè un cop llest el plat quan barregeu els ingredients mola molt trobar ou trencat,  especialment el rubell líquid. 

Vinga doncs, a cuinar!!!  en primer lloc sofregiu les rodanxes de patates. No les fregiu a foc fort perquè estan bones tobes per dins més que totes cruixents.
També heu de fregir els OUS i saltejar el paquet o la llauna de gules.

Tot per separat.

EMPLATAR: Tal com veieu a la foto. Heu de fer un llit de patates. A sobre posar-hi les gules i al damunt els OUS fregits. Salpebreu i ja està.

Que vingui de gust!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario