sábado, 25 de octubre de 2014

PASTA DE SAL

I La meva nena bonica em diu: - Mama vull fer pasta de sal a casa. N'he fet a l'escola i m'ha agradat molt.
- I què és la pasta de sal?. Li pregunto jo, ja que no ho havia sentit mai.
- Has de barrejar 1 de.sal,2 de farina i aigua.

Queeeeeeee???  Però si la meva nena s'esta fent súper gran.
M'ha sabut explicar a la perfecció el.que volia i que havia fet a l'escola. Casi em dona algo.

Bé, m'he posat mans a l'obra i m'ha encantat. Mireu, per fer pasta de sal només necessiteu:
2 parts de farina (1 got per exemple)
1 part de sal
1 part d'aigua (afegir-la a poc a poc)
Amassar i afegir colorant comestible.

Teòricament amv el contacte amb l'aire es posa dur i pots pintar la pasta en cas de no haver-la tenyit prèviament. També es conserva molt bé i molt de temps un cop ha endurit.
També es pot posar al forn (perquè a l'aire tarda molt), he llegit que s'ha de posar al forn a 150 graus uns 40 minuts.
Tot i que a Internet hi ha varies versions.
Quan ho provi ja us diré el què.  A veure si demà ha endurit i si no al forn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario