viernes, 17 de octubre de 2014

PIRULETES DE PASTA DE FULL

Realment no són gens complicades de fer i ben posades vesteixen la taula d'una celebració.  També és una ventatge el fet que puguis preparar-les el dia abans. Tancades a un tupper i a l'endemà estan bones igual. I no cal ni escalfar-les.
He provat varius tipus de pasta de full i he de reconèixer que el de la marca La Cocinera és el que més m'ha agradat. Per fer QUISHE no cal comprar aquest que es refrigerat. El del Dia congelat o el del Mercadona van prou bé.  En canvi per a fer les piruletes el refrigerat de La Cocinera, és collonut perquè és molt fàcil d'enrrotllar. No s'enganxa, no es trenca...  Vaja que va de conya.
No m'enrotllo més.  Trieu el farcit. Jo per la festeta que vaig preparar en vaig fer de pernil dolç i formatge i de Frankfurt. 
Mireu les fotos per veure com vaig muntar les piruletes.
Quan ja has tallat la peça i tens els trossets claves el pinxo i cap al forn. Jo crec que en 15 minuts estan llestes. Tot i que depèn del forn i de la massa. Aneu obrint per controlar perquè no passa res. Quan estiguin dorades les treieu.
A la festa les vaig col.locar en vertical a dins d'un pot de vidre de cuina quedes.compra a Ikea. A dins del pot vaig posar paper de seda lila (fet una bola). Com que el pot es transparent es veia el paper i feia goig.





No hay comentarios:

Publicar un comentario