jueves, 6 de noviembre de 2014

MUSCLUS I CLOÏSSES AMB SALSA VERDA

Compreu musclos i cloïsses i els obriu al vapor.
Primer de tot netegeu bé els bitxos; fregant la closca dels musclus i deixant les cloïsses una estoneta amb remull amb aigua i sal. Així  treuran la sorra.

Després els poseu a una olla (per separat,no barregeu musclos i cloïsses) i tapeu (podeu afegir-hi un ditet de vi blanc o llimona).  Amb el vapor,s'obriran i amb 2 minutets estaran fets i oberts.

Jo en faig bastants i després els congelo. Sí,sí, queden bons un cop descongelats. El dia que els volgueu menjar, els descongeleu a temperatura ambient i llestos.

Aquesta vegada estan servits amb salsa verda. ( recepte de la meva sogre)

INGREDIENTS :
Oli, sal, all i julivert (tot passat pel pimer).

Serveixes en safates i la salsa a part. I qui vulgui que se'n posi per sobre.

Bon profit

No hay comentarios:

Publicar un comentario