domingo, 9 de noviembre de 2014

PISCOLABIS II: RULO D'ESPÀRRECS I BRIE AMB UN PARELL D'AMANIDETES

Vaig provar de fer una tapeta que feia temps que tenia al cap. He de reconèixer que va quedar molt bona però que la presentació no era gaire bona. Poc professional.  De fet va quedar genial per a menjar en família però l'hauria de perfeccionar abans de fer-lo per a un sopar amb convidats. 
Consisteix en un RULO de pa bimbo de formatge brie i espàrrecs verds.

Per a fer el RULO heu de aixafar el pa amb un curró. Com us mostro a la foto. 

A la vegada passar per la paella amb un raig d'oli els espàrrecs. 

Per muntar el RULO,heu de posar el brie i els espàrrecs al pa i enrotllar.  Per tal que el RULO no es desenganxi, poseu un xic de mantega a la punta del pa. Com si fos pega.

Abans de servir passeu per la paella untada amb un xic de mantega.

Si es refreden els rulos perquè els prepareu amb anterioritat,  us recomano que els poseu uns segons al microones.

Però no gaires perquè si es desfà el formatge surt pels cantons.

Jo vaig acompanyar aquest platet amb dues amanides ràpides de fer: una de mozzarella fresa amb mostassa i cherris.
I l'altre d'endívies amb blat de moro i tonyina.

Que aprofiti!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario