Una de les activitats que ens va sortir al calendari d'advent era fer bombons casolans. En un moment els teniu fets, ells s'ho posen super bé i després en mengeu tots. Ideal!!!
Necessiteu :
- Xocolata de reposteria blanca i també negra (per fondre fàcilment, al lidl i al mercadona valen 1 euro i està bonissima)
- Ametlla picada ( vaig usar la que em va sobrar dels panellets) si no en teniu poseu el q hi hagi per casa... Festucs, avellanes, anous...
- carmelets de colors per posar a dins de la xocolata i per sobre per decorar. ( al súper en tenen de tota mena. Jo vaig posar cors per dins i boletes per decorar.)
En primer lloc vam fondre la xocolata 30 segons al micro. Per separat, primer la negra i després la blanca.
A uns motlles de fer glaçons vam posar una punta de mantega a cada un dels " foradats". Perquè després sigui mes fàcil treure els bombons.
Després de la mantega la.nena va afegir ametlla i els carmelets, jo vaig posar a sobre la xocolata desfeta i per acabar-ho de rematar ella va posar boletes de colors per decorar.
A la nevera i l'endemà teníem uns bombons boníssims que vam portar al parc de l'escola per als seus amics. Van encantar!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario