viernes, 5 de diciembre de 2014

BOMBONS CASOLANS

Una de les activitats que ens va sortir al calendari d'advent era fer bombons casolans. En un moment els teniu fets, ells s'ho posen super bé i després en mengeu tots. Ideal!!!

Necessiteu :

- Xocolata de reposteria blanca i també negra (per fondre fàcilment,  al lidl i al mercadona valen 1 euro i està bonissima)

- Ametlla picada ( vaig usar la que em va sobrar dels panellets)  si no en teniu poseu el q hi hagi per casa... Festucs,  avellanes, anous... 

- carmelets de colors per posar a dins de la xocolata i per sobre per decorar. ( al súper en tenen de tota mena. Jo vaig posar cors per dins i boletes per decorar.) 

En primer lloc vam fondre la xocolata 30 segons al micro. Per separat, primer la negra i després la blanca. 


A uns motlles de fer glaçons vam posar una punta de mantega a cada un dels " foradats". Perquè després sigui mes fàcil treure els bombons. 


Després de la mantega la.nena va afegir ametlla i els carmelets, jo vaig posar a sobre la xocolata desfeta i per acabar-ho de rematar ella va posar boletes de colors per decorar. 


A la nevera i l'endemà teníem uns bombons boníssims que vam portar al parc de l'escola per als seus amics. Van encantar!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario