Com que la festa de la L. La vam fer uns dies després del seu aniversari. Vaig haver de fer 2 pastissos. El del seu dia que ens vam menjar en família a casa i el de la seva festa. Cap dels dos em va quedar meravellós. De fet necessito
motllos nous. En tinc uns que van fatal. D'aquells que tanquen però goleja la massa i... Vaja que me'n pillaré uns de la marca Wilson que em xifla.
Aquí teniu la recepte:
150 g de xocolata blanca a trossos
150 ml de llet
180 de mantega
200 g de sucre
200 g de farina
4 ous
2 cullerades de llevat
Per la cobertura:
1 porció de crema de mantega.
180 g de xocolata blanca.
Calenteu la llet amb la xocolata fins q es desfaci. Precalenteu el forn 180graus. Prepareu el motllo.
Bateu la mantega amb el sucre, incorporeu els ous, un a un. Afegiu la farina i el llevat (prèviament tamitzats).
Incorporeu la xocolata que havíeu desfet.
Poseu al forn uns 25-30 minuts.
Per la crema barregeu la xocolata prèviament desfeta amb una porció de crema de mantega.
Crema de mantega:
300 sucre superfi
300 mantega
Barrejar la crema.de mantega amb la xocolata. Muntar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario