Aquesta és una recepte de la M., una amiga, tot i que concretament aquesta amanida la fet una amiga seva per la celebració de l'aniversari de la M.
D'entre tots els plats que hi havia a la festeta (ja faré una entrada especial per a que veieu tot el menú) va ser el que més em va agradar.
NECESSITEU :
Bròquil cru i net ( a trossos)
Bacon per a fregir
Tacos de formatge chedar
Panses
Per a la salsa:
Maionesa
Sucre
Vinagre de poma
En primer lloc netejar i preparar els ingredients de l'amanida. Tallar i netejar el bròquil, tallar a daus el formatge. Reservar a un platet les panses.
Fregir els taquets de bacó (dels que ja venen preparats) i reservar.
Fer la salsa: no us donaré pas les proporcions exactes, però us ha de quedar una salseta líquida groguenca. I a ull heu d'anar, a poc a poc, barrejant els tres ingredients, que són els protagonistes d'aquest plat exquisit.
Per a que us feu una imatge mental, la salseta ha de quedar amb un aspecte similar al de la salsa Cèsar de les amanides. A mi m'ho va recordar, per la textura.
Ja ho teniu tot preparat? Doncs poseu els ingredients en un bol gran i serviu amb la salsa ben barrejada. Que no quedi tota a baix.
Aquest plat és deliciós, això sí, el bròquil cru us ha d'agradar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario