domingo, 8 de febrero de 2015

AMANIDA DE BRÒQUIL AMB SORPRESA

Aquesta és una recepte de la M.,  una amiga, tot i que concretament aquesta amanida la fet una amiga seva per la celebració de l'aniversari de la M.
D'entre tots els plats que hi havia a la festeta (ja faré una entrada especial per a que veieu tot el menú)  va ser el que més em va agradar.

NECESSITEU :
Bròquil cru i net ( a trossos)
Bacon per a fregir
Tacos de formatge chedar
Panses

Per a la salsa:
Maionesa
Sucre
Vinagre de poma

En primer lloc netejar i preparar els ingredients de l'amanida. Tallar i netejar el bròquil,  tallar a daus el formatge. Reservar a un platet les panses.

Fregir els taquets de bacó (dels que ja venen preparats) i reservar.

Fer la salsa: no us donaré pas les proporcions exactes, però us ha de quedar una salseta líquida groguenca. I a ull heu d'anar, a poc a poc, barrejant els tres ingredients, que són els protagonistes d'aquest plat exquisit.

Per a que us feu una imatge mental, la salseta ha de quedar amb un aspecte similar al de la salsa Cèsar de les amanides.  A mi m'ho va recordar, per la textura.

Ja ho teniu tot preparat? Doncs poseu els ingredients en un bol gran i serviu amb la salsa ben barrejada. Que no quedi tota a baix. 

Aquest plat és deliciós,  això sí, el bròquil cru us ha d'agradar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario