domingo, 1 de febrero de 2015

BACALLÀ A LA LLAUNA:

Necessiteu:

- Bacallà ( el trobareu congelat a bon preu a la Sirena, i surt bó)
-Oli d'oliva
- Alls
- pebre vermell dolç
- vi blanc
- Julivert
Una safata fonda per a poder posar el bacallà i la salsa caldosa.

Serviu-ho acompanyat de patates al caliu. Cuinades al forn embolicades amb paper de plata.

Descongelar el bacallà i eixugar-lo amb paper de cuina. L'enfarines i el fregeixes a una paella amb bastant d'oli. Posar el bacallà fregit a la safata fonda (llauna).

Amb el mateix oli on has fregit el bacallà,  afegeixes all laminat i el fas enrossir. 
Amb el foc baix afegeixes pebre vermell i remenes ràpid perquè el pebre vermell es crema de seguida.  També poses una mica de vi blanc ( més o menys en funció de la quantitat de bacallà que hagis cuinat). Ho deixes coure 5 minuts per a que s'evapori l'alcohol i ho tires sobre el bacallà que tens a la llauna. Ho poses al forn calent uns 10 minuts.
Abans de servir poses julivert per sobre de cada tall. I ja està llest per a servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario