jueves, 17 de septiembre de 2015

PASTÍS DE XICLET

Fa poc va ser l'aniversari de la meva filla. Va fer 2 anyets. Per celebrar-ho, entre d'altres coses vaig cuinar un pastís de xiclet seguint la recepte de l'Alma Obregón. Honestament vaig anar a sac, sí que vaig fer cas a les quantitats dels ingredients però no a l'ordre d'incorporació ni al temps de batre cada ingredient.
Vaja, les presses, van fer que afegís tot el que deia la recepte a la mycook, tanqués la tapa i apa... al 4 durant 5 minuts.
Després vaig deixar 25 minuts la massa al forn previament calentat a 180 graus. Ni un minut més ni un minut menys. El resultat va ser un pastís dens, que no va pujar, compacte i poc vistòs. Ara, amb bon gust. Amb gust de xiclet. I estic convençuda que acompanyat d'una bola de gelat de vainilla estaria boníssim!!!!

A veure.... Davant la pregunta si us recomano que feu aquest pastís, us diria que sí ( tot i que a les meves filles no els va interessar gens. No ho entenc perquè era rosa i tenia sabor a xiclet). Però sobretot, seguiu les indicación de l'Alma Obregón. Sinó us passarà el que m'ha passat a mi.

Ingredients:

200 gr. de mantega
200 gr. de sucre
200 gr. de farina
2 culleradetesde llevat
4 ous
pasta de xiclet o aromatitzant ( jo vaig posar aromatitzant)
Colorant Rose ( marca wilton)



No hay comentarios:

Publicar un comentario