lunes, 5 de octubre de 2015

PAPAS ARRUGÁS AMB SALSA DE CURRY I XOCOLATA BLANCA:

L'altre dia vam anar a sopar a un restaurant de Vilassar de Mar. Un restaurant tranquil decorat amb gràcia i amb una carta original de platets bons.
El restaurant es diu la Mandragora i està al passeig passat l'espinaler.

Un dels plats/tapes que més em van agradar va ser: les papas areugas amb salsa de curry i xocolata blanca.

Necessiteu:
Patates petites
Sal gorda

Per la salsa:
LLET
Crema de llet
Xocolata blanca
Curry (no picant)

Per a bullir les patates i que quedin arrugades les heu de cuinar a una olla on hi haurà aigua. Les patates no han de quedar cobertes del Tot. Heu d'afegir molta sal gorda. Tapar l'olla i portar a ebullició fins que estiguin fetes.

A part preparar la salsa, al restaurant em van dir que la feien al moment però suposo que la podeu deixar preparada i escalfar al microones Tot junt just al moment de servir.
A una cassoleta barrejar tots els ingredients de la salsa. I quan aconseguim una salsa desfeta i homogènia posar en un plat amb les patates.

No hay comentarios:

Publicar un comentario