Aquest és un plat que em recorda el viatge que vam fer a la Índia. Sobretot si l'acompanyo amb arròs blanc.
INGREDIENTS:
Necessiteu:ceba, petxugues de pollastre, crema de llet i curri.
Necessiteu:ceba, petxugues de pollastre, crema de llet i curri.
En una paella calenta amb oli poseu la ceba talladeta, el foc ha d'estar baixet perquè no volem que se'ns fregeixi la ceba, només que és potxi.
Quan estigui quasi transparent afegiu la carn del pollastre tallada a tacos. Al final quan la carn ja estigui pràcticament cuita afegeix el curri. Fes voltes amb la cullera i posa la crema de llet. Deixeu al foc 10 minuts. I ja està llest.
Boníssim. Podeu acompanyar-lo d'una amanida i d'arròs blanc. Us transportarà a la Índia en un obrir i tancar d'ulls.
Que aprofiti
No hay comentarios:
Publicar un comentario