Mmmmm.... Quin plat més exquisit Deu meu! Estic buscant un segon plat adient per al dinar de Sant Esteve. Cada any el celebrem a casa meva. Serem unes 17 persones.
He pensat fer un pica pica bó, original i contundent con a primer plat. Ja us el penjaré quan toqui.
He pensat fer un pica pica bó, original i contundent con a primer plat. Ja us el penjaré quan toqui.
De segon vull fer un plat calentó que no sigui ni molt car (perquè serem 17), ni molt difícil de fer. I sobretot que el pugui mig preparar el dia abans.
Així que vaig provant a veure per a què em decideixo. Té molts punts aquest plat.
Les patates farcides de pernil salat.
NECESSITEU :
Patates mitjanes bullides (20min. A foc mig)
Tacos de pernil salat
Llet
Farina
Formatge ratllat emmental
Tacos de pernil salat
Llet
Farina
Formatge ratllat emmental
RECEPTE:
Un cop bullides les patates i quan ja estiguin fredes, Tallar-les per la mitat.
Amb una cullereta buidar-les.
Un cop bullides les patates i quan ja estiguin fredes, Tallar-les per la mitat.
Amb una cullereta buidar-les.
A una paella fregir el pernil. Afegir llet,remenar i afegir una cullerada de farina. Remenar fons a aconseguir una salsa densa.
Farcir les patates amb la salsa i cobrir amb el formatge ratllat (emmental)
Enfornar 10 minuts amb la opció de gratinar.
Ideal per a fer quan tens molts convidats i poc temps. (el pots deixar preparat el dia abans).
No hay comentarios:
Publicar un comentario