NECESSITEU:
Salmó fumat
2 tomàquets d'amanida
1 i 1/2 ceba
Un grapat de cogombrets (encurtits)
1 ou d'ur
2 tomàquets d'amanida
1 i 1/2 ceba
Un grapat de cogombrets (encurtits)
1 ou d'ur
PREPARACIÓ :
Talleu el salmó fumat a trossets amb les tisores. I poseu-lo en una safata, és a dir feu una capa de salmó. A sobre del salmó feu una capa amb el tomàquet ratllat (amb ratllador), després cobriu amb la ceba ratllada. Ara, poseu els cogombres avinagrats a trossets i per acabar espolvoregeu amb l'ou ratllat.
Talleu el salmó fumat a trossets amb les tisores. I poseu-lo en una safata, és a dir feu una capa de salmó. A sobre del salmó feu una capa amb el tomàquet ratllat (amb ratllador), després cobriu amb la ceba ratllada. Ara, poseu els cogombres avinagrats a trossets i per acabar espolvoregeu amb l'ou ratllat.
Acompanyada amb un plat de carxofes al forn, és una combinació ideal com a primer plat en un dinar amb convidats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario