Necessiteu:
Sucre
Salsa de soja
Talls de pit de Pollastre
Enciam tallat en juliana
Ceba figueres tallada en juliana
Arròs per l'acompanyament.
La Laura em va ensenyar a fer aquesta recepte. Des de que la veu fer per primera vegada a avui han passat uns quants anys i diria que el plat ha variat una mica. Mo recordo en quin punt... Tan se cal, és bó per necessitat.
Quan tingueu el pollastre preparat en talls llargues i prims, salpebreu. També heu de tallar l'enciam i la ceba en juliana (talla allargades).
A una paella amb oli sofregiu els ingredients. Primer poseu la ceba i doneu unes quantes voltes, és el que més tarda a fer-se. Després afegiu el pollastre i finalment l'enciam. Que ja veureu que treu aigua. Quan la carn ja sigui blanca (l'objectiu és que es cuini no pas que es fregeixi) afegiu bastant de sucre i molta salsa de soja.
A foc lent que el plat faci xup-xup.
Quan la carn estigui llesta i la salsa hagi reduït un punt ja estarà fet.
Acompanyeu el plat d'arròs. I serviu-lo amb palets japonesos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario