lunes, 23 de marzo de 2015

RAP A LA MARINERA

I J Deliciós!!!  El rap és juntament amb el llobarro el peix que més m'agrada.
I si el rap és cuinat amb cloïsses i musclus.... Mmmmm!!!! Sobren les paraules! Aquest és un plat digne d'una ocasió molt especial. 
Ah! I el més important de tot, és ben fàcil de cuinar.

Ingredients:

Rap ( congelat de la Sirena)
Musclus (un grapat)
Cloïsses (un altre grapat)

Pel sofregit:
Ceba
Tomàquet
Pèsols
Pebrot vermell i verd
Vi blanc
Part del Suquet d'obrir els musclus (colat)

En primer lloc obriu els musclos i les cloïsses, prèviament netes, amb un xic d'aigua i llimona.
Reserveu i coleu el suquet.

Ara fem el sofregit. A una cassoleta amb oli, sofregiu la ceba, el pebrot i afegiu el tomàquet. Després de donar dos voltes amb la cullera ofegueu els pèsols i evoqueu un got de vi blanc. Quan redueixi ja podeu afegir el peix. Dos o tres voltes més i afegiu un xic de suquet dels musclos colat (per a que la salseta no quedi espessa).

El rap es fa molt ràpid, així que no el deixeu massa estona al foc.

Una vegada al plat, acompanyeu-lo d'un bon pa per sucar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario