En Pau és un amic de la meva parella. Un d'aquells bons amics de tota la vida. En Pau és el que se'n diu un cuinetes. No només gaudeix menjant, i menja molt per cert, sinó que cuina plats propis d'una mare, o d'una àvia. De fet sempre que anem a dinar o sopar a casa seva ens sorpren amb un bon plat ben fet!
L'altre dia va fer un tiramisú, segurament ell dirà que és un postre ben senzill, sí segurament, però no tothom té la pasciència de fer-lo després d'un dia atrafegat, i si el fa no el fa tant bó.
Gràcies pel sopar i especialment per les postres. Postres que penso copiar en breu, gràcies a la recepte que m'ha passat i que compartiré amb vosaltres.
Necessiteu:
Melindros
Cafè
3o4 ous
150 gr de sucre
250 gr. Mascarpone
Cacao en pols amarg
Remulleu els melindros amb cafè (només una cara perquè sino queden massa empapats)
Separeu les clares dels rovells de 3 o 4 ous
Munteu les clares a punt de neu
Afegiu, quan estigueu muntant les clares, els 150 grams de sucre
Bateu els rovells i afegiu un paquet de formatge Mascarpone
Barregeu les clares, els rovells i el formatge fins aconseguir una crema homogènia.
Per muntar el Tiramisú poseu a una safata fonda una base de melindros, després afegiu la crema. Podeu fer varios pisos (al gust del consumidor).
En Pau recomana que poseu el Tiramisu a la nevera tot un dia així el pastís agafarà textura i quedarà més quallat. Però en cas que tingueu pressa el podeu posar una estoneta al congelador per a que endureixi la crema i quedi més compacte.
Abans de servir afegiu cacao amarg en pols amb un colador fi.
I ja està, ja teniu el Tiramisú d'en Pau.
En cas que volgueu, podeu afegir una mica de rom al cafè. Així els melindros tindràn un toc especial quan els ofegueu al cafè.
No hay comentarios:
Publicar un comentario