lunes, 6 de abril de 2015

AMANIDA AMB ALFALS I SALMÓ CRU

Aquesta amanida és una variació d'una altra que vaig publicar fa un temps, publicada com a Amanida de Salmó,  el dia 6 de gener i etiquetada a l'apartat de Receptes i Tapeando. 

Vaja, s'assemblen però són prou diferents.  Si us agrada aquesta feu una ullada a l'altra.

Ingredients que necessiteu per aquesta:

3 Tomàquets (que ratllareu)
1 ceba tendra gran
1 grapat de mongeta tendra "de cuc".
1 salmó cru (el vaig comprar a la Sirena)

En primer lloc vaig ratllar els tomàquets i els vaig posar en un plat gran i bonic. A.sobre vaig ratllar la ceba tendra. Al damunt vaig afegir el tros de salmó cru tallat a daus i per completar els pisos del plat vaig afegir un grapat d'alfals dolça del veritas.

Als cantons vaig guarnir el plat amb mongetes tendres cuites talladetes.

Vaig amanir-ho amb soja,llimona i oli.

He de reconèixer que hagués preferit no posar llimona. Va quedar massa àcid.  Però això té fàcil solució.  Amaniu a poc a poc i aneu catàn el resultat per saber com us agrada més. 
Però ja us dic que aquest plat amb salsa de soja i oli d'oliva suficient.

Que aprofiti!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario