Aquesta amanida és una variació d'una altra que vaig publicar fa un temps, publicada com a Amanida de Salmó, el dia 6 de gener i etiquetada a l'apartat de Receptes i Tapeando.
Vaja, s'assemblen però són prou diferents. Si us agrada aquesta feu una ullada a l'altra.
Ingredients que necessiteu per aquesta:
3 Tomàquets (que ratllareu)
1 ceba tendra gran
1 grapat de mongeta tendra "de cuc".
1 salmó cru (el vaig comprar a la Sirena)
En primer lloc vaig ratllar els tomàquets i els vaig posar en un plat gran i bonic. A.sobre vaig ratllar la ceba tendra. Al damunt vaig afegir el tros de salmó cru tallat a daus i per completar els pisos del plat vaig afegir un grapat d'alfals dolça del veritas.
Als cantons vaig guarnir el plat amb mongetes tendres cuites talladetes.
Vaig amanir-ho amb soja,llimona i oli.
He de reconèixer que hagués preferit no posar llimona. Va quedar massa àcid. Però això té fàcil solució. Amaniu a poc a poc i aneu catàn el resultat per saber com us agrada més.
Però ja us dic que aquest plat amb salsa de soja i oli d'oliva suficient.
Que aprofiti!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario