domingo, 5 de abril de 2015

AMANIDA AMB TROMPETES DE LA MORT I CAMAGROCS

Ingredients:

Bolets trompetes de la mort
Bolets camagrocs 

Pols de barreja de bolets (tenda ecològica)

Puré de patata
Enciam
Vinagreta per l'enciam: salsa soja, Oli,sal,pebre,espècies (amb fonoll), pistatxos matxacats ( o algun fruit sec que tingueu per casa).

Tallar l'enciam de roure a trossos petits.

Amanir amb la vinagreta de soja (per fer la vinagreta barrejar tots els ingredients que us he escrit a dalt i afegir els pistatxos matxacats).

A part, a una paella amb un xic d'oli afegir els bolets (dels 2 tipus). Els que jo vaig usar eren bolets deshidratats per tant els vaig deixar en remull uns 30 minutets.  Després de secar-los els.vaig afegir a la paella d'oli i els faig coure a foc fort. Quan estaven doradets vaig afegir puré de patates, pols de barreja de bolets i un xic de pebre i de sal. Unes quantes voltes i ja està.  Ara a muntar el plat.

Amb un Aro de cuina (un motllo rodó), vaig fer un llit alt d'enciam amanit. A sobre vaig afegir el barrejat de bolets i patata.

Va quedar prou bona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario