miércoles, 22 de julio de 2015

CORS DE LLUÇ AMB SOBRASSADA I LLET

Ingredients :
1 talla de lluç ( jo n'he cuinat 6)
2 1 ceba figures mitjana
3. 1 tros de sobrassada
4. LLET

A una paella amb una mica d'oli he cuinat els talls de peix. A una altra paella he sofregit la ceba.
( Ho he cuinat per separat perquè els cors de lluç eren molt gruixuts i no tenia clar què tardaria més a fer-se, la ceba o el peix. Així que ho he cuinat en dos paelles per separat i al final he ajuntat la ceba i el peix).

Quan el peix estava pràcticament cuit he barrejat la ceba amb el peix a una de les paelles,  he afegit la sobrassada i quan ja s'havia homogeneïzat he afegit un bon raig de llet. Després de fer xup xup per a que la salsa fos més espessa i el peix agafes el gustet, he apagat el foc.

Un plat molt bó servit amb torradetes. Boníssim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario