jueves, 29 de octubre de 2015

MINI QUISHE

Per l'aniversari de la G. Vaig fer aquests pastissos salats. Tot i que per fer-los vaig utilitzar el motlle de cupcakes de la marca wilton, en el fons la recepte és la mateixa que per fer Quishe lorrain.  És a dir, barrejar crema de llet i ous amb qualsevol farcit: xampinyons, pernil, espinacs,formatge...

Les fotografies il.lustren com ho vaig fer i realment no té cap secret.

Ingredients:

3 ous 

200 ml de crema de llet o llet evaporat

Sal al gust

Pel farcit: 

D'espinacs i formatge mozarela

De bacon i ceba amb formatge ratllat

De xampinyons, ceba i panses

Òbviament les mesures dels ingredients depenen de les quantitats que voleu cuinar. 

D'entrada poseu 2 ous i 125 de llet i si necessiteu omplir més cassoletes ja en fareu més.

Heu de farcir amb els ingredients cada una de les cassoletes per cupcakes. I a sobre afegir els ous i la LLET prèviament barrejat. Afegiu sal al gust. 

Deixeu 20 minuts més o menys al forn. O fins que veieu que ha qüallat la massa. 


Van quedar bones, però he de reconèixer que no van tenir molt d'èxit.  Tot i que eren individuals van quedar massa grans i gruixudes. Així que a la gent li feia mandra. Us recomano que poseu poca quantitat de líquid perquè és fan molt altes. 

Les vaig servir en recipients de cupcakes durs. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario