Continuo avui amb les receptes BIO.
Les mongetes Azuki les podeu trobar a qualsevol establiment Bio que tingueu aprop de casa. Aquestes les vaig comprar al Veritas i em van costar 2'30 euros.
Les mongetes Azuki les podeu trobar a qualsevol establiment Bio que tingueu aprop de casa. Aquestes les vaig comprar al Veritas i em van costar 2'30 euros.
Fer aquest "manjar" és molt fàcil. En primer lloc heu de tenir els ingredients necessàris. Tot i així si no disposeu de Tahin o gengibre, sempre podeu recòrrer al que hi hagi per casa, com per exemple: canella, comí, pebre, sal, mel, curry... estic convençuda que quedarà un hummus boníssim igualment. Possiblement variarà el sabor un xic però estarà per llepar-se els dits igualment.
Aquí us mostro que és el que vaig posar jo per al meu hummus d'Azuki.
Ingredients: Mongetes Azuki, una cullerada de Tahin, suc de llimona, gengibre en pols bio.
Per a preparar l'Hummus poseu tots els ingredients a una batedora prou potent per a que aconseguiu una textura adequada i serviu en un bol acompanyat de Nachos.
Vaig afegir un xic de gengibre en pols per sobre per a guarnir el plat i donar més sabor.
Em va quedar molt bó. Tot iq ue pel meu gust em vaig passar amb el suc de llimona. Vigileu i tireu-ne poc, cateu i en cas que en volgueu més l'aneu afegint a poc a poc. Sinó us quedarà massa àcid.
No hay comentarios:
Publicar un comentario